AK Parti'de 12 Haziran seçimleri için çalışmalar yoğunlaştı. Bu kapsamda AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Erdem’in seçim ofisi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde açıldı.

 

Akşam saatlerinde gerçekleştirilen seçim bürosu açılış törenine İl Başkanı Sadık Atay, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Celal Kavcar, Aydın eski milletvekillerinden Ahmet Rıza Acar, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri, köy muhtarları ve partilerin oluşturduğu yüzlerce kişi katıldı. 
Kalabalığın oluşturduğu yoğunluk nedeniyle açılış töreni mini bir mitinge dönüşürken, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, seçim arenasına yağlı güreş arenasına er meydanına benzeterek “AK Parti bugüne kadar hep başpehlivan olmuştur. Bu güne kadar 2 seçim geçirdik her ikisinde de birinci parti olarak altın kemeri sahip olduk. Bu 3. dönemimiz ve yine Allah’ın izni ile vatandaşlarımız Ak Parti’yi 3. defa başpehlivan yapacaktır. Biliyorsunuz teşbihte hata olmaz. 3. defa başpehlivan olan yiğit nasıl altın kemeri alıyorsa AK Parti’de 12 Haziran’da altın kemerini alacaktır” dedi. 
Kendisine destek vermek için açılışa katılanlara, ‘Yol arkadaşlarım’ diye söz eden AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mehmet Erdem gördüğü yoğun ilgi nedeniyle herkese teşekkür etti. 14 günden bu yana gece gündüz çalışan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 12 Haziran’da 3. AK Parti döneminin startının verileceğine inandığını belirterek “14 gün önce seçim startını verdik. Ancak bugün ilk seçim büromuzu açıyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni seçim büroları da açacağız. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. Vatandaşlar tek tek Milletvekili adayı Mehmet Erdem’in elini sıkarak ‘hayırlı olsun’ dileklerini sundular.
 
dsc_5238.jpg

dsc_5240.jpg