Pakistanlı aktris Veena Malik, kolunda istihbarat servisi ISI’nin baş harfleriyle çıplak poz verip, düşman ülke Hindistan’da erkek dergisi FHM’ye kapak olunca kıyamet koptu. Malik, “Hintliler, her şeyi ISI’den biliyor, onlarla dalga geçmek istedim” dedi.

PAKİSTAN’da tabuları yıkan açıklamalarıyla muhafazakârları kızdıran, bazı liberallerin ise kahramanı olan 33 yaşındaki ünlü aktris Veena Malik, bu kez ‘düşman’ ülke Hindistan’da ünlü erkek dergisi FHM’ye verdiği çıplak pozla olay yarattı. Derginin internet sitesinde yayınlanan kapak pozunda Veena, elleriyle göğüslerini kapatıyor, kolunda ise Pakistan istihbarat servisi ISI’nin dövmesi gözüküyor. ISI, Hindistan’da terörist saldırılara destek vermekle suçlanıyor.

Hem ISI yazan dövmeyle çıplak poz verip, hem de bu pozla Hint dergisine kapak olan aktrise dava açılması gündeme geldi. Dün gazetecilerin konunun yargıya götürülüp götürmeyeceği yönündeki sorusunu cevaplayan Pakistan İçişleri Bakanı Rahman Malik “Önce, fotoğraf gerçek mi yoksa sahte mi onu anlayalım” dedi.

Muhafazakâr din adamı Mevlanaa Abdülkavi, Malik’in son cüretinin, “Tüm Müslümanlar için utanç kaynağı” olduğunu söyleyerek tepki gösterdi. Veena Malik, tartışmalara yabancı bir isim değil. Bir röportajında kadın cinayetlerine tepki göstererek “Siz hiç Pakistan’da bir erkeğin yüzüne kezzap döküldüğünü duydunuz mu” diye sormuştu. Hindistan’da yayınlanan Biri Biri Gözetliyor tarzı bir yarışmaya katılmış, bir aktöre masaj yapınca ölüm tehditleri almıştı.

Kendini böyle savundu

Hintlilerle dalga geçmek için yaptım


Veena Malik, “Hindistan’da ne olsa insanlar, bunu Pakistan istihbaratından biliyor. Hintlilerin, Pakistan korkusuyla dalga geçmek istedim.Fotoğrafın ISI’in baş harfleriyle kaplanacağına dair söz vermişlerdi” dedi.