Megan Fox çok konuşulduTürkiye’ye ne starlar geldi, gitti ama hiçbiri Megan Fox kadar ses getiremedi(!) Beyaz Show’a konuk olan Fox, izleyenleri ekrana kilitledi, sosyal paylaşım sitelerine binlerce yorum yağdı!

Türkiye’ye 18 Ocak’ta gelen Holywood yıldızı Megan Fox, 3 gün boyunca ülkenin gündemine damgasını vurdu. Kaprislerinden İstanbul’u ‘kasaba’ sanması gafına, diz kapaklarından parmaklarına kadar her şeyiyle çok konuşulan Fox’u, Beyaz Show’da milyonlar izledi.

- Kırmızı mini bir elbiseyle Beyaz Show’a çıktı, Türklerin sıcakkanlılığından etkilendiğini söyledi. İstanbul’u çok gelişmiş buldu.

- “Kasaba’ gafıyla ilgili olarak “Amerikalı olunca diğer kültürlere uzak kalıyorsunuz. Ülkeler hakkında farklı intibalarınız oluyor. Türkiye’de bu kadar desteklendiğimi bilmiyordum” dedi.

- Beyaz’ın Megan Fox’a soru sormakta zorlandığı dikkati çekti. Diğer sanatçı konuklara ve salondakilere sık sık, “Sizin soracağınız bir şey var mı?” diye sordu.

Twitter yıkıldı!

- İstanbul’u kasaba sanıyormuş diye onu geri zekalı ilan edenler, Megan’ın Göbeklitepe’den haberi var, peki ya sizin? Şirin E.

- Şanlıurfa’daki Göbeklitepe’den söz eden Megan Fox’a hayran kaldım. Ve aynı programı izlemişiz... Harun Kolçak

- Megan Fox arkeolojiye meraklıymış, Allah’ını seven üstüme toprak atsın! Gömün beni... Ergin celan

- O kasaba sanıyormuş, biz de Washington’ı portakal bahçesi sanıyorduk. Esra-Ceyda

- Megan Fox’u araba zannedenler bayağı bir bilgilendiler sanırım sonistanbullu...

‘Diz kapakları çok çirkinmiş’

TwItter’daki genç kızlar Megan Fox’un diz kapaklarına taktı:

- Biz Türk kızlarının paspal paspal oturup Megan Fox’a b.k atıyormuş gibi durduğumuzu biliyorum ama cidden dizleri iğrenç. Begüm 

- Megan Fox plastik harikası seksi bir kadın ama dün akşamdan aklımda kalan, kötü dizleri ne yazık ki. Pelin Seyhan

- Bir Megan Fox olmasak da düzgün diz kapaklarımızla mutluyuz. Kübra Tunçel

- Megan Fox’un dizlerini görünce Türk erkekleri rotasını tekrar “yerli”ye çevirdi. İlay yıldız...

Dövmeye şaşırdı

Beyaz, röportaj sırasında bir gencin kolunda Megan Fox dövmesi olduğunu söyledi. Bunun üzerine Fox, o genci yanına çağırdı. Kolundaki dövmeyi görünce önce çok şaşırdı, sonra da yerinden kalkıp gence sarıldı.

Reyting patladı

Megan Fox’un katıldığı Beyaz Show dün izlenme rekoru kırdı. Tüm izleyicide 18,3 share ile 8’inci sırada yer alırken AB Grubu’nda ise 21,5 share ile 5. sırada yer aldı. Total’de zirveyi 28,3 share ile Adını Feriha Koydum göğüslerken, AB’de ise birincilik 29 share ile Yalan Dünya’nın oldu.

‘Murat Boz çok seksi’

- Megan Fox, gece boyunca Murat Boz’dan gözlerini ayıramadı. Bir ara kendisinin ne kadar seksi olduğundan söz eden Beyaz’a, “Benim değil, fakat Murat Boz’un ne kadar seksi olduğundan bahsedebiliriz” dedi. Beyaz, Boz için “Türkiye’nin popstarı” deyince, “Justin Timberlake’den çok daha yakışıklısın” sözleriyle Boz’a iltifat etti. Kendisine yönelik iltifatlara da “Ben mi seksiyim? Bence Murat benden daha seksi” dedi. Boz’a burcunu soran Fox, balık burcu olduğunu öğrenince “Ben de boğayım, balık ve boğa ruh eşleridir, en yakışan çiftir” dedi.

Giderken de gizlendi

Megan Fox, İstanbul’a gelirken yüzünü kapüşonuyla gizlemişti. Dün sabah İstanbul’dan ayrılırken de yüzünü gizlemesi dikkati çekti. Fox, 06.15 uçağıyla ülkesine döndü.
vatan