Teknoloji market zinciri, Alman Media Markt ve Saturn"ün Türkiye CEO"su Nuri Topatan, 2011 yılında Anadolu"daki büyükşehirlerde de mağaza açmak istediklerini söyledi.

Media Markt olarak 3 yıl önce girdikleri Türkiye"de her geçen gün büyüdüklerini, bu büyümenin önümüzdeki senelerde daha da fazla olması için çalıştıklarını anlatan Topatan, “Şu an Türkiye"de 7 ilde faaliyetteyiz. 2011 yılında Anadolu"daki büyükşehirlerde de olmak istiyoruz. Bu iller Kayseri, Konya, Gaziantep olabilir. Yeni yılda hedefimiz Anadolu"ya açılmak da diyebiliriz. Bunun yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere oralardaki mağaza sayılarımızı da çoğaltabiliriz” diye konuştu.

16. mağaza Bursa"da

Media Markt"ın Türkiye"deki 16"ncı mağazasının Bursa"da açılacağını dile getiren Topatan, “Bursa"daki ilk mağazamızı 17 Aralık 2008"de Nilpark Alışveriş Merkezi"nde açmıştık. Şimdi ikinci mağazamızı da Anatolium Alışveriş Merkezi"nde açıyoruz. Bu Media Markt"ın Türkiye"deki 16"ncı mağazası. Türkiye"nin 16"ncı mağazasını 16 plakalı Bursa"da açmaktan son derecede mutluyuz” diye konuştu.