AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, yaz dönemi çalışma programını belirlemek amacıyla 19 ilçe başkanı ve milletvekilleriyle toplantı yaptı. 

İl başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Mustafa Köse, "Meclisin tatil olmasıyla birlikte seçim bölgesine gelen milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte ilçelerimizi ziyaret edip, vatandaşlarımızın ayağına gideceğiz. Hükümetimizin çalışmalarını ve meclisteki yasama çalışmalarını vatandaşlarımıza anlatacağız. Dertlerini dinleyip, çözüm üreteceğiz." dedi.
 
Yaz programları ile her bir milletvekilinin bütün ilçeleri ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya geleceğini belirten Köse, "Milletvekillerimiz ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte ilçe, belde, köy ve yaylalarda vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Hükümetimizin yaptıklarını anlatıp, varsa vatandaşımızın derdini, problemlerini dinleyeceğiz, çözümünü üreteceğiz. Biz AK Parti teşkilatları olarak sürekli vatandaşımız ile birlikteyiz. Muhalefet partileri gibi millete rağmen değil, vatandaşımıza hizmet için çalışıyoruz. Muhalefet partileri gibi vatandaşa başka şey anlatıp, mecliste başka şeyler yapmıyoruz." diye konuştu.
 
AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya; Mustafa Köse'nin yanı sıra Antalya milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Teşkilat Başkanı Ali Çetin, İl Sekreteri Kadir Sarıcalar, 19 ilçe başkanı, Kadın Kolları İl Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan ve Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir katıldı.