MHP"li Meclis Üyesi Ali Öner, AK Parti"li Meclis Üyesi kemal Karakaş"ın mazeretli olarak katılmadıkları meclis toplantısı yoklamanın ardından saygı duruşu ile başladı. Gündemde yer alan maddelerin görüşüldüğü meclis toplantısında geçmiş meclis karar özeti oy birliği ile kabul edildi.
Meclis gündeminde yer alan Söke Belediyesi asfalt şantiyesinde üretimi yapılan sıcak asfaltın kamu kurum ve kuruluşlar ile tüzel kişilere satış fiyatları belirlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürü ve Başkan Yardımcısı Yüksel Ertercan; “Belediyemiz kendi ihtiyacı kadar asfalt ürettiğinden satıştan yana değiliz. Ancak taleplerin olması nedeniyle fiyat belirleme zorunluluğumuz var” dedi.
Sıcak asfalt fiyatı Tüpraş"tan alınan veriler yönünde yerinde serilmiş asfaltın tonu 113,19 TL, plent altı tonu 96,6 TL olarak oy birliği ile kabul edildi.
Söke belediye Meclisi Haziran Ayı olağan meclis toplantısında gündemde yer alan kültür sanat ve eğitim, sağlık, meslek odaları, çevre, kadın, dış ilişkiler, gençlik ve spor komisyonlarının belirlenen 6 aylık çalışma programları kabul edilerek, komisyonlara uygulama yetkisi verildi.