1982 yılında Aydın köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'nde göreve başlayan bir çok başarılı çalışmaya imza atan Eşrefe Gürpınar, son olarak görev yaptığı Aydın İl Özel İdaresi'nde vedasın Meclis Kürsüsü'nden yaptı. İl Genel Meclisi üyelerine ve mesai arkadaşlarına veda eden Gürpınar, İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç'e çiçek sunup meclis üyelerine ve birlikte mesai yaptığı basın mensuplarına çikolata dağıttı.
Duygularına güçlükle hakim olan Gürpınar yaptığı konuşmada 30 yıl, 6 ay, 19 günlük devlet memurluğu hayatının sonuna geldiğini ifade etti. İl Genel Meclisi üyelerine çalışmaları dolayısıyla teşekkür eden Gürpınar, “Burada aile ortamında çalıştık. İl Genel Meclisi üyelerinin hepsine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek hayatının geri kalan kısmını emekli olarak yaşamak istediğini ifade etti.
Gürpınar’ın ardından konuşan Aydın İl genel meclisi Başkanı Hayri Güleç ise, yaptığı çalışmalardan dolayı Gürpınar’a teşekkürlerini sunarak bundan sonraki yaşantısında huzur, mutluluk ve sağlık diledi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg