“5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 64.maddesi gereğince Belediyemizin 2010 yılı Taşınır Yönetim Dönemi ve Bütçe Kesin Hesabı Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Şehrimiz imar planına yapılan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili 23 adet dosya Meclis İmar Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edildi.
Aydın Merkez Kuyulu Köyü tapunun, 252 ada, 1 parselde kayıtlı imar planında konut alanında kalan 787.52m2 yüz ölçümlü Belediye sıyrık arsasının emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere, Kıymet Takdir Komisyonunca yapılacak kıymet takdirine göre satılması, takası veya devir şeklinde verilmesi hususu Meclis İmar Komisyonu ile Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporları doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Aydın Merkez Ata Mahallesi tapunun, 1966 ada, 16 parselde kayıtlı imar planında konut alanında kalan 95.03m2 yüz ölçümlü Belediye sıyrık arsasının emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere, Kıymet Takdir Komisyonunca yapılacak kıymet takdirine göre satılması, takası veya devir şeklinde verilmesi hususu Meclis İmar Komisyonu ile Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporları doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Aydın Merkez Ata Mahallesi tapunun, 1966 ada, 17 parselde kayıtlı imar planında konut alanında kalan 90.74m2 yüz ölçümlü Belediye sıyrık arsasının emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere, Kıymet Takdir Komisyonunca yapılacak kıymet takdirine göre satılması, takası veya devir şeklinde verilmesi hususu Meclis İmar Komisyonu ile Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporları doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Aydın Merkez Cumhuriyet (Efeler) Mahallesi tapunun, 2040 ada, 23 parselde kayıtlı imar planında konut alanında kalan 216.75m2 yüz ölçümlü parselde 9.47m2'ye tekabül eden 947/21675 paylı Belediye hissesinin emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere, Kıymet Takdir Komisyonunca yapılacak kıymet takdirine göre satılması, takası veya devir şeklinde verilmesi hususu Meclis İmar Komisyonu ile Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporları doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Aydın Merkez Cumhuriyet (Efeler) Mahallesi tapunun, 6425 ada, 19 parselde kayıtlı imar planında konut alanında kalan 326.61m2 yüz ölçümlü parselde 134.61m2'ye tekabül eden 4487/10887 paylı Belediye hissesinin emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere, Kıymet Takdir Komisyonunca yapılacak kıymet takdirine göre satılması, takası veya devir şeklinde verilmesi hususu Meclis İmar Komisyonu ile Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporları doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Aydın Merkez Cumhuriyet (Efeler) Mahallesi tapunun, 6425 ada, 20 parselde kayıtlı imar planında konut alanında kalan 3.23m2 yüz ölçümlü Belediye sıyrık arsasının emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere, Kıymet Takdir Komisyonunca yapılacak kıymet takdirine göre satılması, takası veya devir şeklinde verilmesi hususu Meclis İmar Komisyonu ile Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporları doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Doğanköy (Domalan) 7, 13, 19, 795 parsellerin kısmen kamulaştırılmalarını teminen 2007-2011 yıllarını kapsayan 5 yıllık imar programına ilave edilip edilmeyeceği, ilave edilmesi durumunda bütçede yeterli ödeneğin ayrılması, hususu Meclis İmar Komisyonu ile Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporları doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Kamu Hastanelerinde kullanılan su ücretlerinin gelir ücretlerinden ayrı bir fasıl olarak fiyatlarının belirlenmesi hususu Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
İlimizde yaşayan maddi imkanı olmayan, sosyal durumu zayıf fakir ve muhtaç vatandaşların nikahlarının toplu halde kıyılabilmesi için Toplu Nikah şöleni düzenlenmesi ve masrafların belediye bütçesinden karşılanması hususu Meclis Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Komisyonu ile Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporları doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Türkiye Satranç Federasyonu Aydın İl Temsilciliği işbirliği ile 21-22 Mayıs 2011 tarihleri arasında geniş katılımlı ve özel ödüllü Satranç Turnuvası düzenlenmesi ve masraflarının belediye bütçesinden karşılanması hususu Meclis Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Komisyonu ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporları doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğünde kullanılan su ücretlerinin tarifelerinin düzenlenmesi hususu Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Meclis Üyesi Nebil Alparslan’ın 02.05.2011 tarihli Meclis Toplantısında vermiş olduğu yazılı önerge ile ilgili husus Esnaf ve Pazaryeri Komisyonu raporu doğrultusunda Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne denetimlerini sıkılaştırması konusunda yazı gönderilmesine oy birliği ile karar verildi”