İnterpromedya tarafından bu yıl 12’ncisi gerçekleşen “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması”nda Exper, “Kişisel Bilgisayar Masaüstü” kategorisinde beşinci kez liderliği kimseye bırakmadı

Dizüstü bilgisayardan tablete, masaüstünden sunucuya kadar yeni yılda satışa sunduğu ürünlerle hızlı bir başlangıç yapan Exper, İnterpromedya’nın Türkiye bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmaların 2010 yılı net satış gelirlerine göre hazırladığı “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması”nın “Kişisel Bilgisayar Masaüstü” kategorisinde yine lider koltuğuna oturdu. Aynı kategoride üst üste 5. kez liderliği elden bırakmayan Exper, masaüstü bilgisayar pazarındaki iddiasını sürdürdü.

“10 AYDA ÖNEMLİ YOL KATETTİK”
Yıldız Holding Bilişim şirketlerinden Exper’in, bu önemli başarıyı yeniden yapılanma sürecine rağmen 10 ay gibi kısa bir sürede yakaladığına dikkat çeken Exper Genel Müdürü Orhan Korkusuz, “Exper olarak her zaman ilk amacımız Türk tüketicisini ileri teknoloji ürünleriyle buluşturup, onlara iyi bir teknoloji deneyimi sunmak. Bu anlamda 2010 yılı Mart ayında kurulan Exper A.Ş. olarak bütün yapısal değişikliklerimizi gerçekleştirip sektördeki pozisyonumuzu kuvvetlendirerek, tedarikçi ve müşterilerimizle köprülerimizi daha da sağlam hale getirdik. Bu çabalarımızın karşılığını ise 10 ay gibi kısa sürede almaktan dolayı çok mutluyuz. ‘İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması’nda Exper’in, masaüstü bilgisayar kategorisinde beşinci kez birincilik kazanmasına katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“EN BÜYÜK YATIRIMIMIZ MÜŞTERİLERİMİZE OLACAK”
Exper’in 2011 yılında, özellikle fark yaratmanın zor olduğu segmentlerde farklı tüketici taleplerini karşılayacak ve hayatı kolaylaştıracak ürünler sunmaya devam edeceklerini söyleyen Korkusuz, “Bu yıl en büyük yatırımımızı müşterilerimize yapıyoruz. Dizüstünden tablete, masaüstünden sunucuya kadar birbirinden başarılı ürünleri tüketicilerimizle buluşturduk. Yılın ilk 6 ayını geride bıraktığımız şu günlerde Exper olarak daha da iddialıyız. Önümüzdeki dönemde Bilişim 500 listesinin masaüstü bilgisayar kategorisinde liderliğimizi sürdürmek ve her kategoride aynı başarıyı elde etmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.