Oyunda; Pinokyo, Kırmızı Başlıklı Kız, Külkedisi ve Keloğlan gibi bütün nesillerin dinleyerek büyüdüğü masal kahramanlarının okuma yazma bilmeden, hiçbir eğitim almadan kısa yoldan para kazanma hevesindeki iki oyun karakteriyle(Paragöz ve Oyunbozan)girdikleri mücadele anlatılıyor.
Afacanpark Soft Play Çocuk Oyun Merkezi Sponsorluğunda Aydınlı çocuklarla buluşacak “Masal Dostlarımız” isimli çocuk oyunu 9-10-12 Ocak tarihlerinde her gün 4 seans olmak üzere sahnelenecek. Seanslar; 09.15 – 10.30 – 13.30 - 15.00 olarak belirlendi.
İnteraktif formatta hazırlanan “Masal Kahramanlarımız” isimli oyun çocukların oyuna katılımıyla şekillenerek verilmek istenen mesajın kalıcı olması sağlanıyor. Dekor, kostüm ve özel görsel efektlerle etkili bir atmosfer yaratılan oyundan çocuklar büyük keyif alıyorlar.
Oyunu Aydınlı Çocuklarla Buluşmasını sağlayan Afacanpark’ ın işletmecisi İlker Yeniev, çocukları böyle bir oyunla buluşturmaktan mutlu olduklarını dile getirerek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim ve kültür alanlarında gelişimlerine verdiğimiz desteklerden son derece mutluyuz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında da çocuk kitapları yazarı Bilgin Adalı’ yı çocuklarla buluşturmanın mutluluğunu ve keyfini yaşadık. Bu ve buna benzer kültürel faaliyetlerde çocuklarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.