Bu yıl 81'incisi gerçekleşen Oscar Ödül Töreni'nde büyük aşklarıyla parmak ısırtan Angelina Jolie ve Brad Pitt, beraberliklerinin artık son demlerini mi yaşıyor?

Yabancı magazin basını, yere göğre sığdıramadıkları çift için ayrıldıkları dedikodularını fısıldıyor. Taraflarsa suskun, herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Çok değil, kısa bir süre önce, bir ödül töreninde kameralara böyle yansımıştı onların aşkı...

Amerika"nın en iyi avukatlarından birini tutan 33 yaşındaki Jolie"nin altı çocuğunun da velayetini almak için Pitt"e 90 milyon dolar teklif ettiği öne sürüldü.

US Weekly, In Touch, ve National Enquire gibi Amerikan magazin basınının önde gelen dergilerinin iddiasına göre Angelina Jolie ve Brad Pitt, New York"taki evlerinde büyük tartışmaya girerek çoktan evlerini ayırdı.

Brad'in çocukların dadısıyla yatakta yakalanmasının ve Angelina'ya evlilik teklifinde bulunup ret cevabını almasının ardından çiftin arası iyice buz kesmişti.

ESKİ EŞE Mİ DÖNÜYOR?
Fransa"daki malikanesine uçup eşyalarını toplayan Brad"in eski eşi Jennifer Aniston"la görüşmek için New York"a gittiği konuşuluyor. Ünlü Hollywood yazarı Ian Halperin, çift şimdiden çocukların velayetini almak için kolları sıvadı.

Amerika"nın en iyi avukatlarından birini tutan 33 yaşındaki Jolie"nin altı çocuğunun da velayetini almak için Pitt"e 90 milyon dolar teklif ettiği öne sürüldü. Brad Pitt"in ise bu teklifi çok saçma bulduğu ve anında reddettiği söylentileri dolaşıyor.

Şimdilik iki taraf da konuyla ilgili bir açıklama yapmıyor ancak çiftin yakın çevresi, ayrılacaklarını düşünmediklerini, bunların birer dedikodudan ibaret olduğunu söylüyor.

Angelina Jolie ise durdurak bilmeden son filmi Salt'un çekimlerine devam ediyor. Kimilerine göre ise Jolie, yaşadığı son olayları, aksiyonla dolu filmin çekimlerinde unutmaya çabalıyor.

Gazeteport