Antalya'da fuhuş yapıldığı iddia edilen bir masaj salonuna polis tarafından düzenlenen baskında, fuhşa aracılık yaptıkları iddia edilen biri Rus uyruklu iki kadın yakalandı. Masaj salonunda fuhuş yaptıkları iddia edilen dört kadın da gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Yeşilbahçe Mahallesi 1465 Sokak'taki bir masaj salonuna mahkeme kararıyla baskın yapıldı. Baskında, masaj salonunda altı erkek müşteriyle fuhuş yaptıkları iddia edilen G.G, S.D, Y.P. ve Ukrayna uyruklu O.İ. gözaltına alındı.

Polis ekipleri, masaj salonunun ortağı olduğu tespit edilen N.K. (43) ile salonda çalıştığı öne sürülen Rus uyruklu G.T'yi (36) de fuhşa aracılık yaptıkları suçlamasıyla yakaladı.

Erkek müşterilerin ifadelerine başvurulurken, fuhuş yaptıkları öne sürülen Türk ve yabancı uyruklu kadınların ise masaj salonunun çok sıcak olması nedeniyle çıplak dolaştıklarını iddia ettikleri öğrenildi.

Öte yandan, fuhşa aracılık yaptıkları iddia edilen masaj salonunun ortağı Türk N.K. ile Rus uyruklu çalışan G.T'nin ise sorgusu tamamlandı.

N.K. ile ''fuhşa aracılık yapmak'' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Rus uyruklu G.T'nin, ülkesinde psikiyatr olarak çalıştığı öne sürüldü.

Masaj salonunda fuhuş yaptıkları iddia edilen kadınlarla müşterileri, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldılar.

AA