AYDINPOST HABER SERVİSİ-2008-2009 sezonu masa tenisi Aydın mahalli ligleri sone erdi.
16 Mayıs'ya Mimar Sinan Spor Salonunda yapılan “Bayanlar ve Erkekler Yıldızlar” liglerinin 2. devre yarışmaları sonuçlandı.
Yarışmalar sonucunda lig sıralaması şöyle oluştu:
Yıldız Bayanlar:
1. Osmanbükü Spor (B) takımı,
2. Işıklı Demir Spor (B) takımı,
3. Işıklı Demir Spor (A) takımı,
4. Osmanbükü Spor (A) takımı,
5. Didim Belediye Spor takımı,
6. Nazilli Yıldızgücü takımı,
7. TED Aydın Koleji takımı,
8. Yılmaz Spor takımı,
9. DSİ Spor takımı

Yıldız Erkekler:
1. Söke Belediye Spor takımı,
2. Nazilli Yıldızgücü Spor (A)takımı,
3. TED Aydın Koleji (A) takımı,
4. Nazilli Yıldızgücü Spor (B) takımı,
5. TED Aydın Koleji Spor (B) takımı,
6. Işıklı Demir Spor takımı,
7. Osmanbükü Spor (A) takımı,
8. Didim Belediye Spor takımı,
9. Yenipazar Gençler Birliği Bel. Spor takımı,
10.Yılmaz Spor takımı,
11.AYGEM Spor takımı,
12.DSİ Spor takımı,
13.Aydın Belediye Spor takımı,
14.Osmanbükü Spor (B) takımı

Yarışmalar sonunda dereceye giren takımlara kupalarını ve madalyalarını Masa Tenisi İl Temsilcisi Salih Kızıltepe verdi.

Kızıltepe, “Masa tenisi sezonu içinde bulunulan yılın 01 Temmuz tarihinde başlayıp sonraki yılın 30 Haziran tarihinde sona ermektedir. Bu bağlamda 01 Temmuz 2008 tarihinde başlayıp, 30 Haziran 2009 tarihinde bitecek olan 2008-2009 masa tenisi sezonunun resmi yarışmalarını bitirmiş bulunuyoruz. Önümüzde, 18-22 Haziran tarihlerinde ilimizde açılacak olan “Masa Tenisi Hakem Kursu”, 27 Haziran – 06 Temmuz tarihleri arasında açılacak olan “Masa Tenisi Antrenörü Kursu” faaliyetlerimiz var. Ayrıca Temmuz ve Ağustos aylarında açılan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaz okulları kapsamında Masa Tenisi kursları açılacak. Masa tenisinin temel öğretilerinin verildiği yaz kurslarına çocuklarımızı, gençlerimizi, büyüklerimizi bekliyoruz. İl temsilciliği olarak 2009-2010 sezonu faaliyetlerimiz yaz tatili sonrası Eylül ayı sonunda başlayacak. Kulüp yetkililerinden, takım idarecilerinden, antrenörlerden, sporculardan istiramım çalışmalarını düşük yoğunlukta da olsa ara vermeden devam etmeleri. Çünkü Ekim-Kasım ayları içinde Masa Tenisi Federasyonunun yapacağı Türkiye Şampiyonası Grup Eleme Yarışmalarında kulüp takımlarımızın Türkiye Şampiyonalarına katılma hakkını elde ederek ilimizi temsil etmesini istiyorum. 30 Haziran 2009 tarihinde sona erecek olan 2008 – 2009 sezonu içinde yapılan faaliyetlerimize katkı veren; kulüplerimizin yöneticilerine, antrenörlerimize, sporcularımıza, sporcularımızın velilerine, masa tenisi hakemlerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.