TED Koleji ve Rotary Kulüp tarafından organize edilen iki ayrı turnuvada ferdi olarak katıldıkları turnuvada mücadele de eden iki kardeş Hüseyin Karatay ve Mustafa Karatay Söke"nin gururu oldu. Mustafa Karatay iki ayrı turnuvada yıldızlar kategorisinde birinci olurken; kardeşi Hüseyin Karatay ise küçükler kategorisinde birinciliği elde etti. Sarıkemer İlköğretim Okulu"nda kısıtlı imkanlar ve bir ayağı kırık bir masada çalışma imkanı bulan iki kardeşin Aydın"da elde ettikleri başarı göz doldururken; eğitim gördükleri Sarıkemer İlköğretim Okulu"ndaki derslerinde de başarılı olmaları dikkat çekti.
Öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü"nde düzenlenen törende, İlçe Milli eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken tarafından çeşitli hediyeler verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken öğrencileri başarılarından dolayı kutlarken; “imkanlarımız ölçüsünde öğrencilerimizi destekleyeceğiz” dedi.
Aydın ilinde gerçekleşen masa tenisi ferdi müsabakalar turnuvasına yaklaşık 130 civarında sporcunun katıldığına dikkat çeken Sarıkemer İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Polat; öğrencilerinin müsabakalara hazırlanmasında katkı sağlayan Söke Belediyespor masa tenisi antrenörü Servet Aydın"a ve öğrencilere destek sağlayan Söke Ticaret Borsası ve Davas İplik işletmesine teşekkür etti. Okul Müdürü Polat, öğrencilerin katıldıkları ve başarı elde ettikleri ferdi müsabakaların Mart ayında yapılacak okullar arası turnuvalar için iyi bir hazırlık dönemi olduğunu söyledi.
Diğer taraftan Masa Tenisi Federasyonu Aydın il Temsilcisi Salih Kızıltepe"nin Sarıkemer İlköğretim Okulu"nu ziyaret ettiği ve yeni bir masa tenisi masası sözü verdiği öğrenildi.