300 metrelik sağlı sollu yaklaşık 60 mekana ev sahipliği yapan Marmaris Barlar Sokağı, gece boyunca turistlerle dolup taşıyor.
 
Marmaris Uzunyalı bölgesindeki eğlence merkezlerinin kapanış saatini 24.00’a çekmesiyle Marmaris’in tek eğlence mekanı haline gelen Barlar Sokağı’nda saat 01.00’dan sonra mekanlar dolup taşıyor.
 
Pistlere çıkan dansçı kadınlar, yaptıkları erotik şovlarla mekanları dolduran tüm turistlerin yüreklerini hoplatıyor. Sokaktaki büyük mekanların hemen hemen hepsinde saat 03.00’dan sonra başlayan köpük partileri, alkolün de etkisiyle iyice ısınan turistleri serinletiyor.
 
Tavanlardaki makinelerden dökülen köpüklerin içerisinde dans eden yerli ve yabancı tatilciler, kendilerinden geçiyor.
 
LEZBİYEN ÇİFT İLGİ ODAĞI OLDU
 
Bir barda özel olarak hazırlanan dans platformu üzerinde uzun uzun öpüşen turist kadınlar, ilgi odağı oldu. Kameralara da poz vermekten çekinmeyen turistler, gece boyunca platformda dans edip aşk tazeledi.
 
BARLARIN ÜZERİNDEN İNMİYORLAR
 
Eğlence mekanlarında aldıkları alkolün de etkisiyle yerlerinde duramayan kadın turistler, mekanlardaki bar tablalarının üzerine çıkarak günün ilk ışıklarına kadar dans etti. Dansın ve alkolün etkisine kapılan kadınlar, kameralara da bol bol poz verdi.