Yellow Medya, bu yıl 12’ncisi düzenlenen Marka 2011 Konferansı’na damgasını vurdu. Yerel arama alanında lider Yellow Medya’nın 15-16 Aralık tarihlerinde Swissôtel The Bosphorus’da gerçekleştirilen Marka 2011 Konferansı’nda yer alan standı, yaklaşık bin 500 kişi tarafından ziyaret edildi.


Ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdikleri Yellow Medya standı, etkinliğin en renkli ve hareketli noktalarından biri oldu. Standı ziyaret eden katılımcılar hem Yellow Medya’nın ürünleri ve firmalara sunduğu pazarlama çözümleri hakkında bilgilendiler hem de eğlenceli bir top oyununa katılarak navigasyon cihazından dijital fotoğraf makinesine, netbook’tan akıllı telefona kadar birbirinden değerli 2 bin 500 adet hediyenin sahibi oldular.

Yellow Medya Hakkında:

Yellow Medya, yerel aramada dünyanın en güvenilir markasının Türkiye temsilcisi Turkey Yellow Pages’in çatısı altında, Dubai merkezli Al Wahda-Express firmasının iştiraki olarak faaliyet göstermektedir. Yellow Medya, işletmelerin satış artırıcı faaliyetlerine ve marka iletişimine yönelik güncel teknolojilerin tüm getirilerinden yararlanılan çözümler sunmaktadır. Bu çözümlerden ‘Yellow.com.tr’, Türkiye’nin en güvenilir, en doğru ve en çok ziyaret edilen online ve mobil firma rehberi olarak öne çıkıyor. 650 kategoride 680 binden fazla işletmenin tüm güncel iletişim bilgilerinin Türkçe ve İngilizce olarak ücretsiz listelendiği Yellow.com.tr, her ay 3 milyondan fazla kullanıcı tarafından ziyaret ediliyor. Yellow Medya firmalara ayrıca, coğrafi konumlandırma, haritalarda ve navigasyon cihazlarında markalı içerik yönetimi, online ve mobil reklam çözümleri, doğal arama sonucu optimizasyonu uzmanlığı ile üretilmiş online ve mobil sitelerin oluşturulması, reklamverenlere yönelik %100 performansa dayalı ödeme sistemlerinin geliştirilmesi, mobil uygulamaların tasarlanması ve pazarlama/reklam istatistiklerinin takip edilmesi konularında da özel hizmet veriyor.