Açılışta sahneye çıkacak olan Carey 1 saatlik perfomansı için 1. 5 milyon dolar alacak.

Gecede sahneye çıkacak olan Carey, havaalanında çiçeklerle karşılandı. 1.4 milyar dolara mal olan otelin açılışında Richard Gere, Monica Bellucci, Paris Hilton, Sharon Stone ve Tom Jones da hazır bulunacak.

Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov"un inşa ettirdiği otel İstanbul"un bir kopyasını andırıyor. 560 yataklı otelin iki gün sürecek açılış kutlamalarına 700 konuk davet edildi.

Açılış gecesinde Mariah Carey ile Tom Jones sahne alacak. Azeri işadamının Mariah Carey"a bir saatlik performansı için 1.5 milyon dolar ödendiği belirtildi. Sahneye çıkacak diğer bir isimse 70"lerin ünlü sanatçısı Tom Jones... “Gal Kaplanı” lakaplı sanatçı bir saatlik konser için 1.5 milyon dolar aldı. Ayrıca ünlü Alman top model Heidi Klum"un eşi olan İngiliz şarkıcı Seal de açılışta sahneye çıkacak. İsmailov açılışa ayrıca, Rus sporcular, iş adamları, siyasiler ve Batı dünyasının şov yıldızlarını da davet etti.

Yarın gerçekleşecek olan açılış için sıkı güvenlik önlemleri alındı. Bu sebepten dolayı ünlü isimlerin Antalya"ya geliş-gidiş tarihleri de bir sır gibi saklanıyor. Özel uçakla Antalya"ya gelecek olan ünlüleri 100 güvenlik görevlisi koruyacak.
DOĞUM GÜNÜNE LOPEZ'İ ÇAĞIRMIŞTI

3 milyar dolar öz kaynaklı ATC Group"un sahibi olan İsmailov, Moskova"da 50"nci yaş günü partisine 1.5 milyon dolara Jennifer Lopez"i getirtmişti. Lopez"i 1.5 saat bekleten işadamı buna karşılık 600 bin dolar tazminat ödemişti. İsmailov ayrıca şarkıcıya 750 bin dolar değerinde bir altın mikrofon hediye etmişti.