Türkiye'yi Eurovision'da temsil edecek olan Manga Grubu, amatör müzisyenleri müzik piyasasına kazandırmak amacıyla organize edilen "Rock'n Dark" müzik yarışmasında Çanakkale'de sevenleriyle buluştu.

Bu yıl dördüncüsü yapılan 'Rock'n Dark Müzik Yarışması'nın Çanakkale elemelerinde Klişe, Mr. Goodtrips ve Pop-Art isimli gruplar mücadele etti. Hedon Bar'da düzenlenen etkinlikte yarışmacılar birinci olabilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ederken, finalde "Klişe" isimli rock grubu Rock'n Dark Müzik Yarışması'nda birinci oldu. Çanakkale'de gerçekleştirilen bölümden sonra elemelerin Eskişehir, Bursa, İzmir, Antalya ve İstanbul'un ardından Mersin'de sona ereceği öğrenildi.

Bu arada yarışmada sahne alan ve bu yıl Türkiye'yi Eurovision'da temsil edecek Manga Grubu'nun konseri de büyük ilgi gördü. Manga hayranları, gece geç saatlere kadar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Manga Grubu'nun üyeleri yarışmada Türkiye'yi temsil edecek şarkılarla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, önümüzdeki hafta içinde bu şarkıyı belirleyeceklerini açıkladılar./cihan