2009 MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde “Avrupa'nın En İyi Sanatçısı” ödülünü kazanan maNga', yeni yarışması “MTV Avrupa Müzik Ödülleri'ni İstiyorum” için jüri üyeleri arasında olacak.

Geçtiğimiz hafta başlayan yarışmada, birinci gelen kişiyi bir arkadaşıyla birlikte 7 Kasım"da Madrid"de gerçekleştirilecek olan 2010 MTV Avrupa Müzik Ödülleri törenine gitme şansı veriyor. Yarışmaya katılmak isteyenlerin, neden MTV Avrupa Müzik Ödülleri"nin en büyük hayranı olduklarını ve gitmeyi neden hak ettiklerini anlatan en fazla 1 dakikalık bir video çekmeleri ve videoyu facebook"taki “MTV Avrupa Müzik Ödülleri"ni İstiyorum” (http://bit.ly/blttBm) sayfasına göndermeleri gerekiyor. En fazla beğenilen ve en çok yorumu alan videolar ön elemeyi geçerek maNga"nın da dahil olduğu uzman bir komite tarafından değerlendirilecek!

2009 MTV Avrupa Müzik Ödülleri"nde “Avrupa"nın En İyi Sanatçısı” ödülünü kazanan maNga, aynı zamanda “En iyi Video”, “En İyi Grup”, “En İyi Şarkı”, “En İyi Albüm” ve “En İyi Performans” dallarında da aday gösterilmişti. Grubun geçtiğimiz hafta Danimarka"da dijital olarak piyasaya sürülen “Fly To Stay Alive” adlı yeni single"ı, yılsonundan önce başka ülkelerde de dinleyicilere ulaşacak.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin 18 yaşını doldurmuş olmaları, geçerli bir pasaportlarının olması ve 7 Kasım 2010 günü veya öncesinde seyahat edebilecek olmaları gerekiyor. Yarışma 8 Ekim 2010 günü sona erecek, kazanan 12 Ekim 2010 günü açıklanacak.(radikal.com.tr)