Hakimler ve Savcılar 2008 Yaz Kararnamesi ile Antalya Hakimliğine tayini çıkan Dernek üyesi iki hakim, derneklerinin jesti karşısında duygulandılar.
Nazilli Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği Başkanı Haluk Alıcık dernek yönetimi adına Nazilli"de 5 yıllık görev süreleri dolan ve ilk geldiklerinden bu yana derneğin üyesi olarak maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen 2 hakime teşekkür etti. Antalya hakimliğine tayinleri çıkan hakim Ayhan Tuncal ve hakim Mustafa Candan, Dernek Başkanları Alıcık"ın bu jesti karşısında büyük guru duyduklarını ve mutlu olduklarını ifade ettiler. Görevin sadece yerle sınırlı olmadığını, Türkiye"nin her yerinde haklı mücadelelerini sürdüreceklerini dile getirdiler.
Programda konulan Dernek Başkanı Haluk Alıcık,; “Sizlerle aynı mücadeleyi aynı saflarda vermekten dolayı büyük mutluluk duydum. Dernek üyesi olan arkadaşlarımızla ve sizlerle etkili olduğuna inandığımız birçok program gerçekleştirdik. Haklı olan mücadelemizi tarihimizi lekelemeye çalışan ve asılsız iddialarıyla Dünya kamuoyunu yanıltmaya çalışan Ermenilerin her zaman karşısında olduk ve olacağız. Mücadelemize destek veren başta sizler olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz. Antalya"ya tayinleri çıkan dernek üyesi hakimlerimize yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz” dedi.