İngiltere Lig Kupası'nda Leeds United ile Manchester United eşleşti. Kırmızı Şeytanlar rakibini deplasmanda 3-0 mağlup ederek tur atladı ancak taraftarlarının açtıkları bir pankart futbolun centilmenlik ruhuna tamamen aykırı bir görüntüydü.
 
Manchester United ile Leeds United taraftarları arasındaki tansiyonu yüksek çekişme takımlar farklı liglerde oynuyor olsalar da hiç azalmıyor. Bu sezon İngiltere Lig Kupası'nda iki takım eşleşince holiganizm yeniden üst seviyeye tırmandı. Maç günü stadyum çevresinde çıkan olaylarda iki polis memuru yaralandı ve 21 kişi tutuklandı.
 
M.UNİTED TARAFTARI "İSTANBUL" YAZILI PANRKAT AÇTI
 
Maç sırasında da tribünlerde olaylar çıktı. İki takım taraftarı da birbirlerini kışkırtıcı marşlar, küfürlü şarkılar söylediler. Tribünlerde yumruklaşanlar oldu. Ancak bu olaylarda en daha da ileriye gidildi. Leeds United taraftarı, Münih'teki uçak kazasında ölen Manchester United'lı futbolcuları hedef alan çirkin tezahüratlar yaparken, bir grup Manchester United taraftarı da tribünde "İstanbul" yazılı pankart açarak Galatasaray'ın şampiyon olduğu 2000 yılındaki UEFA Kupası yarı finalinde eşleşen Galatasaray ile Leeds United'ın İstanbul'da oynayacağı maç öncesi yaşanan ve iki Leeds United taraftarının ölümüne neden olan olaylara gönderme yaptılar. Fotomaç