Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadeleleri dün başladı bugün devam ediyor. Bugün dev bir maç oynanacak. İngiliz ekibi Manchester United sahasında İspanyol devi Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Bol pozisyonlu geçmesi beklenen mücadele izleyenleri hop oturtup hop kaldıracak. Peki, Manchester United Barcelona maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

MANCHESTER UNITED BARCELONA MAÇI NE ZAMAN?

Manchester United Barcelona maçı bu akşam saat 22.00'de Old Trafford Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından naklen akrana gelecek.

MUHTEMEL 11'LER

Manchester United: De Gea, Young, Smalling, Lindelöf, Shaw, McTominay, Pogba, Dalot, Lingard, Rashford, Lukaku

Barcelona: Ter Stegen, Roberto, Pique, Lenglet, Alba, Rakitic, Busquets, Vidal, Coutinho, Messi, Suarez

UNITED BÜYÜK BİR SÜRPRİZ'LE GELDİ

Şampiyonlar Ligi serüvenine H Grubu'nda başlayan United, topladığı 10 puanla Juventus'un ardından ikinci sırada son 16 turuna yükselmeyi başarmıştı. Son 16'da PSG ile eşleşen yıldızlar topluluğu PSG'ye ilk maçta evinde 2-0 kaybetmişti. Rövanş maçında herkes Fransız ekibinin çeyrek finale yükseleceğini düşünürken, Solskjaer'in öğrencileri büyük bir sürprize imza atarak sahadan 3-1 galip ayrıldı ve çeyrek finalde Barcelona'nın rakibi oldu.

BARÇA RAKİP TANIMIYOR

B Grubu'nda topladığı 14 puanla lider olarak son 16 turuna yükselen Barcelona, Fransız ekibi Lyon'la eşleşmişti. Kupanın favorilerinden olan Barça, ilk maçta Fransa'da 0-0 berabere kalsa da rövanş maçında rakibine acımadı. Camp Nou'da Lyon'u 5-0 mağlup eden Katalan ekibi, çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı.