Cenk Durmazel’in 2007'de Cenk Turanlı, Barış Ertunç ve Güray Gürsoy ile birlikte kurduğu MALT 21 Ekim akşamı BRONXPİ’de müzikseverlerle buluşacak.

Geçtiğimiz mayıs ayında son albümleri ‘ARIZA’ ile büyük ilgi gören grubun bu muhteşem konseri öncesinde FRAPAN sahne alacak
Bu eğlenceli buluşmayı kaçırmayın


Biletleri tüm KafePi’lerde, etkinlik günü BronxPi’de ve Biletix’te !

KISACA MALT …

MALT'ın ilk albümü "KENDİ ADINI TAŞIYAN İLK ALBÜM" Pasaj Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı. Albümdeki "Aşkın Gözü", "Gol", "Deprem" ve "Gezegen" şarkılarına klip çekildi.

Malt'ın 2 yılda tamamlanan "ARIZA" albümü, Pasaj Müzik etiketiyle geçtiğimiz sene müzik marketlerde yerini aldı. İlk albümleriyle beraber 200'den fazla konser veren Cenk Durmazel (Vokal), Barış Ertunç (Gitar, Vokal) ve Cenk Turanlı'dan (Bas Gitar) oluşan MALT'a kayıt aşamaları ve sahnede davulda Mehmet Demirdelen eşlik ediyor.

Arıza albümü, ilk albüme göre geniş bir müzikal çeşitliliğe sahip Malt şarkılarında daha az ironi ve yoğun bir duygusallık hissediliyor. Tüm sözlerini Cenk Durmazel'in yazdığı, müziklerini ise Barış Ertunç ile beraber hazırladığı albümün prodüktörlüğünü Malt grubu yaptı. Grup, "ARIZA" albümünün ilk konserini 15 Mayıs akşamı Bronx Pi sahnesinde gerçekleştirdi.