Bir yanına Asena'yı bir yanına Hande Ataizi'ni alan Dursunoğlu, iki ünlü kadını esprileri ile yerin dibine soktu.

Star TV'de yayınlanan Benzemez Kimse Sana programına bu hafta Seyfi Dursunoğlu'nun Hande Ataizi'ni "satılığa çıkardığı" an damgasını vurdu. Dursunoğlu öyle bir pazarlama yaptı ki Ataizi "inşallah bunlar yayınlanmaz" demek zorunda kaldı. Bir yanına Asena'yı bir yanına Hande Ataizi'ni alan Dursunoğlu, iki ünlü kadını esprileri ile yerin dibine soktu.

Dursunoğlu izleyicinin önüne çıkarttığı Asena ve Hande Ataizi'ni göstererek "Mallarım iyidir" diyerek kadın pazarlamacısı rolünü oymaya başladı. Hande Ataizi önce esprileri gülerek geçiştirmeye çalıştı, baktı olmadı ağzını eliyle kapatmaya çalıştı.

'Mallarım satılık!'

video için tıklayın


MALLARIM SATILIK

Dursunoğlu ise hız kesmedi ve iki ünlü kadını göstererek, "İkisi de satılıktır... Bu daha ucuzdur (Asena), bu sürümden (Hande) kazanır. Bu Türkiye'de çalışır (Asena) bu enternasyoneldir (Hande). Ben mallarımı satıyorum" dedi.

VALLAHİ KESTİRTCEM

Bu sözlerden sonra Hande Ataizi "Hakkaten demin dedikleriniz yayınlanacak mı? Yandık valla!.. Vallahi kestirtcem... Valla kestirtcem" diyerek Seyfi Dursunoğlu'nun yanından bozulmuş bir şekilde uzaklaştı.