Zonguldak"ta, 3 yaşındaki Sümeyye C."nin öldürülmesiyle ilgili olarak akşam saatlerinde Adliye"ye sevk edilen annesi Ferdane C. ile sevgilisi olduğu ileri sürülen komşusu Cihan B., önce Cumhuriyet Savcısına ifade verdi, ardından da nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Kılıç mahallesindeki tek katlı evlerinde uyuduğu sırada kaçırılan ve bir süre sonra mahallede bir çöp konteynerinin yakınındaki çuvalda cesedi bulunan 3 yaşındaki Sümeyye C.'nin cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Katil zanlısı oldukları iddiasıyla gözaltında bulunan anne Ferdane C. ile 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Cihan B, sorgulanmalarının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Söz konusu kişilerin, adliyedeki sorguları yaklaşık 10 saat sürdü. Adliye önünde geniş güvenlik önlemleri alan polis, zanlıları engelli giriş kapısından çıkararak araca bindirdi.

Yetkililer, kar nedeniyle sanıkların emniyete götürüldüğünü, sabah saatlerinde cezaevine gönderileceğini kaydetti.

Çocuğun boğazının kesilerek öldürülmesiyle ilgili, çocuğun annesi Ferdane ile annesinin sevgilisi olduğu iddia edilen Cihan B.'nin üzerinde soruşturma başlatılmıştı.

DHA