Nazilli Belediyesi başkanlık makamında bir araya gelen Nazilli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) müteşebbis heyeti, devam eden hazırlıkları değerlendirdi. Nazilli OSB Müteşebbis Heyeti Başkanı Aydın Valisi Mustafa Malay"ın da katıldığı toplantıya Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Hüseyin Ulukaraağaç, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Mehmet Gacar, Nazilli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (NASİAD) Başkanı Nuri Elmalı, Nazilli Genç İşadamları Derneği(NAZGİAD) Başkanı Nurettin Gürsoy, Uğur Grubu Genel Koordinatörü Gültekin Kılınç ve davetli iş adamları katıldı.
Toplantıda katılımcılara devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren OSB Sorumlu Müdürü Yaşar Barış, tamamlanmış ve devam eden projeleri değerlendirdi. OSB"de elektrik trafosu çalışmalarına hemen başlanacağını belirten Barış; “Bin 700 metre uzunluğunda bir alanda yapılacak trafo çalışmasıyla 150 kilovat elektriği döşeyip sanayicinin önünü açacağız. Orman ürünlerinin yer alacağı alanda bir tane boş yerimiz var. Bu yer için birçok talep var. Arsa sahiplerine arsa tahsis belgelerini vereceğiz. Bu belgeleri verdiğimiz tarihten itibaren arsa sahipleri 1 yılda projelerini çizdirerek 2 yıl içerisinde inşaatını bitirmek zorundalar. Alt yapı için 6-7 trilyon lira gerekiyor. Bunu Avrupa Yatırım kredisi ile yapılabilmesi için bankalarla görüşüyoruz. Elektrik dağıtım yetkisini OSB"ye alarak OSB yönetiminin maddi bir gelir sağlaması için çalışıyoruz. Bunun gerçekleşmesiyle OSB"ye büyük bir gelir elde edeceğiz” dedi.
Organize Sanayi Bölgesinin bir an önce faaliyete geçmesi gerektiğinin önemle vurgulandığı toplantıda, yapılan olumlu çalışmaların kayda değer olduğu ifade edildi.