Çetin, seksi şarkıcıyı 'Makyajını sil' diye uyardı. Tuğba, gerçek yüzünü gören yönetmenin kararını heyecanla bekliyor

Sinan Çetin'den Tuğba Ekinci'ye oyunculuk sınavı... Ünlü yönetmenden film teklifi alan Tuğba Ekinci, Çetin ile görüşmek üzere Cihangir'de bulunan Plato Film'e gitti. Görüşme için hazırlanan Tuğba Ekinci, özenerek yaptığı makyajını Sinan Çetin'in silinmesini istemesiyle şoke oldu. Ekinci, 'Sinan Çetin'le daha önce de buluşmuştuk. Bu kez bir sinema filmi teklifinde bulundu. Görüşmeye doğal olarak makyaj yapıp gitmiştim. Konuşmamız sırasında bana 'Makyajını siler misin?' dedi. Sanırım benim en doğal halimi görüntülemek istedi' diye konuştu.

'Makyajımı sildim ve objektif karşısına geçtim. 15 dakikada çekimi tamamladım' diyen seksi şarkıcı, Sinan Çetin'den olumlu yanıt gelirse, hem iyi hem de kötü karakterli genç bir anneyi canlandıracak.

Yüz ifadem rol için çok önemliymiş!

'GURBETÇİLER', 'Üvey Baba', 'Canım Kocacığım', 'Evimin Erkeği' gibi dizilerde küçük roller alan Tuğba Ekinci, 'İlk kez böyle bir teklifle karşılaştım ama çok mantıklı buldum' dedi. Sinan Çetin'in özellikle mimiklerini görmek istediği için makyajını sildirdiğini belirten Ekinci, 'Filmdeki rolün karakter özellikleri çok kapsamlı olduğu için Sinan Bey yüz ifadelerimi görmek istedi. 15 dakikada sınavından geçtim' diye konuştu. Ünlü yönetmen seksi şarkıcıya rolü verip vermeyeceğine bu fotoğraflara bakarak karar verecek./akşam