Antalya'nın gecekondu semtlerinden Sütçüler'de oturan ve 12 yıl önce eşinden ayrılan Tülay O. ile boşandığı eşinin yeğeni olan Mustafa D, 25 Ağustos'ta mahalledeki alışveriş merkezine gitti. Mustafa D, güvenlik kamerasını kapatarak yengesine 1 paket kaşar peyniri ile çikolata verdi. Kadın da bunları eteğin lastiğinin içine sıkıştırdı. Güvenlik kameralarını izleyen görevlilerin geldiğini gören Tülay O, peynir ve çikolatayı marketin reyonuna bırakmaya çalışırken yakalandı.
ÇOCUKLARIM İÇİN VAZGEÇTİM

Antalya 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 3 yıl hapis istemiyle açılan davada hakim önüne çıkan Tülay O, pişman olduğunu söyledi. 4 çocuğuna komşularının yardımıyla bakabildiğini anlatan Tülay O, "En son evli olan kızım da boşanıp yanıma geldi. Geçim zorluğu çekmeye başladım. Görümcemin oğlu Mustafa bana yardım etmek istedi. Bir an için şeytana uydum. Ama çocuklarım gözümün önüne gelince reyona bıraktım. Pişmanım" dedi. Mustafa D. de suçlamayı reddetti.

İHTİYAÇTAN FAZLASINI ÇALMAMIŞ

Mahkeme heyeti, sanıkların suça teşebbüs ettiğini, çalınanların değeri yüksek olmayan gıda maddesi olduğunu ve daha çoğunu çalma imkanı varken ihtiyacı kadar çaldıklarının anlaşıldığını belirterek, sanıkların beraatine karar verdi. (Yenişafak)