Doğan Yayın Holding A.Ş., bağlı ortaklıkları tarafından vergi dairelerinin tesis etmiş olduğu ihtiyati haciz işleminin yürütmesinin durdurulması talebi ile dava açıldığının öğrenildiğini bildirdi.

DAVA AÇILDIĞINI KENDİSİ DUYURDU

Doğan Yayın Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, bazı bağlı ortaklıklarına uygulanan ihtiyati haciz işleminin yürütmesinin durdurulması talepli dava açılması ile ilgili bilgi verildi. Açıklamada, doğrudan bağlı ortaklıkları olan Doğan TV Holding A.Ş. ile dolaylı bağlı ortaklıkları D Yapım Reklamcılık ve Dağıtım A.Ş ve Doğan Prodüksiyon Hizmetleri A.Ş ye ait 2005, 2006 ve 2007 hesap dönemleri Vergi İnceleme Raporlarıyla ilgili her türlü idari ve kanuni işlemin, adı geçen bağlı ortaklıklarca takip edildiği ve yerine getirilmekte olduğunun daha önce kamuya açıklandığı duyuruldu.

HACİZ DEĞERLENDİRMESİ...

Doğan Yayın Holding, açıklamasına şöyle devam etti: "İlgili vergi dairelerinin ihtiyaten haczettikleri hisseler ile ilgili değerlendirmeleri ise hali hazırda devam etmektedir."/yeni şafak