Survivor Yarışması'ndan elenerek Türkiye'ye dönen manken Özge Ulusoy kendisini darp ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu bir gün evli kaldığı eşi Ferruh Taşdemir ile mahkemede karşı karşıya geldi. Mahkemede çiftin tanık olarak dinlenen arkadaşları Ferruh Taşdemir'in Özge Ulusoy'u yastıkla tartakladığını, Ulusoy'un da ağlayarak,"Kurtarın beni evime gideyim" dediğini, aralarında küfürleştiklerini anlattılar. Ferruh Taşdemir, duruşma çıkışında gazetecilere "Kadın 'ekşına' alışmış. 'Ekşın' yapıyor" dedi.

"SENİN KARİYERİNİ BİTİRECEĞİM"

İstanbul 4. Sulh Ceza Mahkemesi'de dün görülen duruşmaya, Özge Ulusoy ile 9 aydan 4 yıla kadar hapsi istenen tutuksuz sanık Ferruh Taşdemir katıldı. Geçtiğimiz yıl 4 Haziran günü evlendiklerini belirten Ferruh Taşdemir, Ulusoy'un evlendikleri günden bir gün sonra evliliğin yanlış olduğunu söylediğini, boşanmak istediğini belirterek, "Boşandıktan 2-3 gün sonra tekrar birlikte olmaya başladık. Üç ay boyunca aynı evde yaşadık. Zaman zaman aramızda tartışmalar yaşandı. Daha sonra tekrar ayrıldık. Zaman zaman barışmak için telefon ettim. Mesaj attığım doğrudur fakat kendisinin beni tahrik etmesi sonucu öyle mesajlar attım ben. Ayrıca mesajlarımda kasıt ve kendisine zarar vermeyi amaçlayan bir niyet yoktur" dedi. Tanık olarak dinlenen Şansal Büyüka'nın oğlu Hazar Büyüka, "Ferruh'un evinde bulunuyorduk. Ferruh ile Özge yatak odasındaydı. Özge'nin bağırışlarını duyduk. Odaya girdiğimizde Ferruh, Özge'nin üstüne çıkmış bir şekilde yastıkla yüzüne bastırıyordu. Ferruh Özge'ye 'Senin kariyerini bitireceğim. Hiçbir yerde çalışamayacaksın' diyerek sinkaflı küfürler ediyordu" dedi.

"BOŞANDIKTAN SONRA AYNI EVDE YAŞAMADIK"

Tanık Can Nadir ise "Odaya girdiğimizde Ferruh, Özge'yi yastıkla tartaklıyordu. 'Hayatımı mahvettin, seni İstanbul'da yaşatmayacağım' diyordu. Sinkaflı küfürler ediyordu. Özge ağlayarak, ?Kurtarın beni evime gideyim' diyordu. Ayırdık. Özge'yi salona getirdik. Salonda da bu olaylar 3-4 saat sürdü. Birbirlerine karşılıklı küfürler ediyorlardı. Özge devamlı gitmek istediğini söylüyordu. Ferruh ise 'gidemezsin' diyordu" şeklinde konuştu. Bu anlatımlar üzerine söz alan Özge Ulusoy, şikayetinin devam ettiğini ve Ferruh Taşdemir ile boşanma sonrasında sadece üç hafta görüştüğünü ayrıca aynı evde yaşamadıklarını belirtti. Duruşma, diğer tanıkların dinlenmesi için ertelendi. Duruşma sonrasında açıklama yapmayan Ferruh Taşdemir, "Kadın 'ekşına' alışmış. 'Ekşın' yapıyor" dedi. Özge Ulusoy ise Taşdemir'in yalan söylemeye deva ettiğini belirtti.