Aydın Belediyesi"nin şehri periyodik aralıklarla baştan aşağıya yıkaması halkın beğenisini kazanırken, Hasanefendi Mahallesi sakinleri belediyenin kendilerini unuttuğunu ileri sürdü. Özellikle Kapalı Spor Salonu ile Gençlik Merkezi arasında kalan tenis kortları yanındaki alanın adeta mezbeleliğe dönüştüğünü belirten mahalle sakinleri burada da çevre düzenlemesi yapılarak kötü görüntünün ortadan kaldırılmasını istediler.
Daha önceki alt ve üst yapı çalışmaları sırasında sökülen parke taşlarının bu alanda atıl bir şekilde yıllardır bekletildiğini ve bu durumun da hem çevre kirliği oluşturduğunu hem de mahalledeki çocuklar için tehlike oluşturduğunu belirten Hasanefendi Mahallesi sakinlerinden Hüsamettin Kaçar ve Ramazan Cavlak belediyenin ve diğer ilgililerin bu çevre sorununu çözmesini istedi. Alanda bulunan trafonun ayrı bir tehlike oluşturduğunu kaydeden mahalle sakinleri trafonun da üzücü bir olay olmadan çevresinin korunmasını istediler.
Son yıllarda belediyenin çevre konusunda bir çok çalışmasını takdirle izlediklerini ancak Belediye"nin kendilerini unuttuğunu belirten Hüsamettin Kaçar ve Ramazan Cavlak, “Bu alanın bakımsızlığı nedeniyle, madde bağımlılarının mekanı haline geldi. Geceleri belli bir saatten sonra kimin gelip gittiği belli değil. Düzensiz ve kirli olması nedeniyle bizler de bu alanı kullanamıyoruz. Trafo da tehlikeli. Değişik illerden ilimizi turnuvaya gelenlerin gözünün önündeki bu olumsuz görüntünün bir önce sona erdirilmesini istiyoruz” diyerek ilgililerden yardım istediler.