Kanal D'nin yeni dizisi Zalim İstanbul çok yakında izleyicisiyle buluşuyor. Bir ailenin var olma mücadelesini anlatan dizi internette merak edilen konular arasında geliyor. Peki, Zalim İstanbul dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir? sorularını sıklıkla aratıyor. İşte Zalim İstanbul oyuncuları ve merak edilenler…

ZALİM İSTANBUL'UN KONUSU NEDİR?

Çekimleri Antakya'da başlayan Zalim İstanbul, şimdiden büyük merak uyandırdı. Zalim İstanbul Antakya'dan, İstanbul'a uzanan bir var olma mücadelesini anlatıyor. Kanal D'de ekrana gelecek Zalim İstanbul'da; üç çocuğu ile Antakya'da yaşayan Seher'in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi sonunda yaşananları konu alıyor. Karaçayların dışarıdan görünen güçlü, ihtişamlı ve renkli yaşamı, sanılanın aksine tehlikeli sırlar barındırırken; Seher'in ailesi ile Karaçay Köşkü'ne adım atmasıyla yaşanacaklar, iki aileyi de temelden sarsacak.

İŞTE FRAGMAN!

zalimistanbul16032019.mp4

ZALİM İSTANBUL OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek'in yer aldığı dizi, Antakya'dan İstanbul'a uzanan bir yolculuğu ekrana getirecek.