Ufak Tefek Cinayetler'in 2. sezonu bu akşam 105 günün ardından bu akşam seyircisine "merhaba" diyecek. Dizinin yeni bölümünde yeni yüzler projeye dahil oluyor. Bunlardan biri de Ushan Çakır... Çakır, yeni bölümde Merve, Taylan ve Pelin'in daha önceden tanıdığı bir isim olan "Emre Çelen" karakteriyle karşımıza çıkacak. Peki, Ushan Çakır kimdir?

USHAN ÇAKIR KİMDİR?

23 Mayıs 1984 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelmiştir. 2005 yılından bu yana birçok projede yer alan tecrübeli oyuncu, kariyerine ilk olarak Atv ekranlarında yayımlanan Belalı Baldız dizisiyle başlamıştır. Bu projenin ardından 2006 yılında Başka Semtin Çocukları isimli sinema filminin kadrosunda yer alan Ushan Çakır, 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayımlanan Gece Gündüz projesine Damat Ferit karakteri ile dahil olmuştur.

Bu tarihin ardından 2011 yılına Bazı Sesler ve Korku Tüneli isimli iki oyunla tiyatro sahnelerinde yer alan Çakır, 2011 yılında Çetin Tekindor'un başrolünde yer aldığı Dedemin İnsanları sinema filminde yer almıştır.

Bu tarihten itibaren sırasıyla Uzun Hikaye, Leyla ile Mecnun, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek ve Muhteşem Yüzyıl Kösem projelerinde rol alan oyuncu, son olarak Kara Yazı'da yer almıştır. Geçtiğimiz yıl da atv için hazırlanan Masum Değiliz dizisinde oynadı.