Survivor'da birleşmeye az bir süre kala yine heyecan dorukta... Her bölümü seyirciyi ekrana kilitleyen yarışmanın son bölümünde yine iki takım ödül oyununa çıktı.

BARAKA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam ilk oyun konforlu bir baraka, mikrodalga ve börek için oynandı. Yarışmada penaltı atışları gerçekleşti. Oyunda iki isim göze çarptı, Ümit Karan ve Mustafa Kemal... Son bölümde ise kazanan taraf Ünlüler oldu .

YEMEK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve Gönüllüler baraka oyunundan sonra yemek oyununa çıktı. Yemek ödülünde ise pide vardı. Yarışmacılar, ödülü görünce sevince boğuldular. Bu oyunda Gönüllüler'in bariz üstünlüğü vardı. Oyun sonunda gülen taraf 10'a 6'lık skorla Gönüllüler oldu. 

PERFORMANS BİRİNCİLERİ KİMLER?

Acun Ilıcalı her hafta olduğu gibi bu hafta da performans birincileri açıkladı. Erkeklerde ipi göğüsleyen Hakan olurken Kadınlarda ise en iyi performansı Birsen gösterdi.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, Murat Ceylan, Yağmur ve Birsen'in ismini eleme potasına çıkarmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda ise bu sefer Ünlüler takımı parkurdan mağlup ayrıldı ve Yiğit ile Elif'in ismi söylenmişti. Dün akşamki konseyde en az SMS oyu alan Yiğit olunca yarışmaya sonradan dahil olan Yiğit yarışmaya veda etti.



YİĞİT DİKMEN KİMDİR?

Yiğit Dikmen kimdir, Yiğit Dikmen, 1987 yılında İstanbul‘da doğmuştur.

Uzun yıllar amatör kümede futbol oynayan Yiğit Dikmen, 2011 yılından beri de "Crossfit" ile uğraşmaktadır. Türkiye'nin ilk Crossfit'cilerinden olup yakın zamanda antrenörlük yapmaya başlayacaktır.

Haliç Üniversitesinde konservatuar öğrencisi olan kardeşi Yağızkan Dikmen, "Güzel Günler Göreceğiz" sinema filminde ve "Ağır Roman Yeni Dünya"ile "Cinayet" dizisinde oynamıştır.

2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Yiğit Dikmen de "gönüllüler" takımında yarışmıştı.