İşte araştırmanın detayları…

Acun Ilıcalı, Şubat ayının medyada en konuşulan ismi olurken, onu Organize İşler: Sazan Sarmalı filmi ile gündemde kalan Yılmaz Erdoğan takip etti.



Şubat'ın en dikkat çeken çifti ise Hazal Kaya – Ali Atay oldu. 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çift, 6 Şubat'ta törenle dünyaevine girdi. Özellikle sade gelinlik seçimiyle beğeni toplayan Hazal Kaya, 2 bin 501 habere konu edildi.

Geçtiğimiz ayın magazin gündeminde yer alan bir diğer flaş gelişme de Alişan – Buse Varol çiftinden geldi.2018 yılında Buse Varol ile evlenen Alişan ilk kez babalık heyecanı yaşamış, sosyal medyada Burak ismini verdikleri oğlu ve eşi ile yaptığı paylaşımlar binlerce beğeni toplamıştı. Alişan Şubat ayı boyunca 2 bin 307 haberle adından söz ettirdi.

Üzücü gelişmelerin de yaşandığı Şubat ayında, iki usta oyuncu hayata veda etti. 2013 yılında şeker hastalığı nedeniyle bir bacağı kesilen ve bir süredir tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakımında hayatını kaybeden 59 yaşındaki Yalçın Menteş ve kanser tedavisi görürken 70 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Aytaç Arman son yolculuğuna uğurlandı. 26 Şubat'ta yaşama veda eden Arman, memleketi Adana' da toprağa verildi.

Acun Ilıcalı gündemin en popüler ismi!



Türkiye'de TV8 ve Yunanistan'da Skai TV televizyonlarında ortak yayınlanan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının yeni bölümlerini hazırlayıp sunan Acun Ilıcalı, Şubat ayı boyunca gerek yarışma programıyla gerekse özel hayatıyla ilgili haberlerle en çok konuşulan ünlü isim oldu.