- Aslı Barış: Sosyal medya ve paylaşımlar hakkında da konuşalım. Instagram'da takip edilecekler listesiyle devam etmek istiyorum. Sizin favorileriniz kimler stil anlamında?

- Başak Dizer Tatlıtuğ: Simay Yılmaz ve Yaprak Medine. Yabancılardan ise Alessia Marcuzzi, Chiara Capitani, Brittany Xavier ve Viktoria Rader.

- Ceylan Atınç: Julie Pelipas, Julia Mateian, The Undone Store, Harper and Harley.

- Aslı Barış: Ben son dönemde takip ettiğim isimlerden çok hızlı sıkılıyorum. Nedeni ya aşırı reklam yapmaları ya da özel hayatlarını aşırı derecelerde paylaşmaları. Mesela Chiara Ferragni'nin kocasıyla yaşadığı aşktan fenalık geldi. Sorum şu: “Instafenomen” dünyasında paylaşım limiti ne?

- Ceylan Atınç: Demin hesabımda bunu yazdım Aslı. Artık daha az özel hayat paylaşma kararı aldım. Her anını telefon ekranında yaşamak aşırı saçma değil mi? Evet böyle çiftler de var ve tam olarak motivasyonları nedir anlamıyorum. Ama özellikle çocuklar için bu kadar özelin paylaşılmasının sakıncalı olduğunu düşünüyorum.

- Başak Dizer Tatlıtuğ: Bence başkalarına zarar vermediği sürece aşklarını nasıl paylaştıkları önemli değil. İlham da veriyor olabilir bazı kişilere, mutsuz da ediyor olabilir.

Fotoğraf: Muhsin AKGÜN