Medcezir dizisiyle popüler olan ve Vatanım Sensin dizisiyle zirveye oturan Miray Daner; eski rol arkadaşı olan ve bu sıralar Çukur dizisinde "Celasun" karakterina hayat veren Kubilay Aka ile görüntülendi.



"YETERİNCE ÇEKTİNİZ"

İkili Cihangir'de bir mekanda baş başa yemek yedi. Sevgilisine sarılmış vaziyette mekandan çıkan Kubilay Aka, flaşlar patlayınca, elini hemen Miray Daner'den çekip "Yeterince çektiniz Bırakırsanız aracımıza binip evimize gideceğiz." diye veryansın etti.

VATANIM SENSİN'DE AŞKLARINI GİZLEMİŞLERDİ

Vatanım Sensin'de rol alırken aşk yaşamaya başlayan Miray Daner ve Kubilay Aka, yapımcının uyarısıyla aşklarını gizlemişlerdi ve hiç birlikte görüntülenmemişti.

MİRAY DANER KİMDİR?

Oyunculuk kariyeri ve sergilediği performans ile son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Miray Daner, 1999'da İstanbul'da doğdu.

Küçük yaşlarda dizilerde rol almaya başlayan Miray Daner, 2009'da Bez Bebek dizisinde rol aldı. Daha sonra Papatyam dizisinde Gonca karakterini canlandırdı.

2015'te Medcezir dizisinde canlandırdığı Beren karakteri ile tanındı. Şu an Vatanım Sensin'de rol alan Miray Daner'in dizideki babası Halit Ergenç'le yolları da yıllar evvel kesilmiş. Baba-kız rolünde gördüğümüz ikili yıllar evvel Dersimiz Atatürk filminde beraber rol almış.

Vatanım Sensin'in Hilal'i Miray Daner dizideki performansıyla çok beğeniliyor. Miray Daner Altın Kelebek'te 'Yıldızı Parlayan' ödülünü aldı.

KUBİLAY AKA KİMDİR?

Kubilay Aka, 1995 yılında İstanbul'da doğmuştur.

Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi'nde tamamlamıştır.

Muğla'da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken; Ufuk Ergin ve Ozan Doğulu'nun işlemlerini gerçekleştirirken sanatçının yaka kartına bakarak İnstagram adresine ulaşıp mesaj atmasıyla Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılmıştır.

Bu teklifle hayatı değişen Kubilay Aka, ilk oyunculuk deneyimini Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Ali Kemal karakteri ile gerçekleştirmiştir.

Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi önemli isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Cilasun karakterini canlandırmaktadır.