Alisa Nasya kimdir? Banyoda düştükten sonra hastaneye kaldırılan ve uzun süredir yoğun bakımda kalanMehmet Ali Erbil, aylar sonra ilk kez görüntülendi.

Yoğun bakımdan çıktıktan sonra hastanede gözetim altında tutulup, fizik tedavi gören ünlü şovmen, sevgilisi Alisa Nasya ile konuşurken görüntülendi.

Bu gelişme sonrası Alisa Nasya'nin biyografisi araştırılmaya başlandı.

ALİSA NASYA KİMDİR?

22 yaşındaki Alisa Nasya ile 62 yaşındaki Erbil ile internet üzerinden tanıştığı bilgiler arasında. Alisa Nasya'nın "Traveller Freelance Model" olarak çalışıyor. Ünlü şovmenle çekildiği fotoğrafları sosyal medyadan paylaşan Alisa Nasya, Mehmet Ali Erbil'in tedavi sürecinde şu sözleri yazmıştı:

"Nasıl başlayacağım sözlerime bilemiyorum hayatıma kattığın onca güzel şey, onca hayaller iyi kötü her anımda yanımda oluşun 'Şubatta doğum günümü kutlayacağız' demiştin, isyan etmiyorum. Çünkü kalbinin güzelliğini ben biliyorum. Bu da bir imtihan ney yani dileğim gerçekleşmeyecek mi? Söz vermiştin hep yanımda olacaktın. Ben senin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum hadi hepimiz seni bekliyoruz ne olur dayan ve kalk eskisinden daha güçlü olarak.