Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, sosyal medyada Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı yönünde çıkan iddialarla ilgili üç sosyal medya kullanıcısından korunmak için mahkemeye başvurmuştu. Hürriyet'in haberine göre, mahkeme, Deren Talu'nun talebini reddetti.

NELER OLMUŞTU?

Acun Ilıcalı 8 yıl aşk yaşadığı Şeyma Subaşı ile 19 Eylül 2017'de Fransa-Marsilya'da nikah masasına oturmuş, çiftin 250 kişilik düğünü St. Tropez'deki ünlü plaj Bagatella'da yapılmıştı. Çiftin 14 ay süren evliliği geçen günlerde 9 dakikada bitti.

Acun Ilıcalı boşandıktan sonra gazetecilere şu açıklamayı yaptı: "İkimiz de üzgünüz. Konuştuk, denedik, ama ailemizi kurtaramadık. Yürümedi. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Hayatta her şeyin bir çaresi var, bir tek ölüme çare yok. İkimiz için de iyisi olsun. Popüler olmamızdan dolayı sosyal medyada çok çirkin dedikodular çıkıyor. Lütfen bunlara rağbet edilmesin. İnsani yönden bakmanızı istiyorum. Biz aşkla ve severek evlendik. Gördüğünüz gibi saygıyla ayrılıyoruz."

Bunun üzerine dün Deren Talu ve annesi Defne Samyeli açıklama yaptı.

DEREN TALU'NUN AÇIKLAMASI:

"Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra'ya en son 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir! Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz."

DEFNE SAMYELİ'NİN AÇIKLAMASI:

"Yine dedikodu, yine iftira, yine sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik! Ne ilişkisi, Ne Londra'sı, ne evi? Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlular elbette ortaya çıkacak, cezalarını çekecekler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler, mutlaka bedelini öderler."