Kanal D'nin büyük bir izleyici kitlesine ulaşan evlilik programı Kısmetse Olur’un eleme bölümü için heyecan dorukta!

Bugünkü bölümde halk oylamasının sonucu belli oldu. Gelinler evinden Didem, damatlar evinden ise Adnan birinci oldu, böylece iki isim bir hafta daha evde kalmayı garantiledi. Çift olarak evde kalmayı garantileyen ikili, romantik yemeğe çıktı. Her hafta bir damat veya gelin adayının veda ettiği haftanın finali bölümü ise yarın gece ekranlarda olacak. Haftanın kritiklerinin yapıldığı gecenin sonunda bir isim arkadaşlarının oylaması sonucunda Kısmetse Olur’dan elenecek. Herkes o ismi veya isimleri merak ederken son bölümlerde yaşananlar şok etkisi yarattı.

İşte, Kısmetse Olur finalinden ipuçları ve öncesinde yaşananlar!

Kısmetse Olur merakla beklenen haftanın finalinde taşlar yerinden oynuyor. Aycan ve Onur çifti arasında beklenmedik bir tartışma çıkıyor. Aycan, artık evden gitmek istediğini söylüyor. Aycan ve Onur arasında tansiyon yükseliyor. Aycan'ı gözyaşlarına boğan olay ne? Onur, neden bu kadar tepkisiz? Peki Aycan'ı bu denli üzen olay ne? Onur ile ne sorun yaşadı? Öte yandan yeni barışan Tuğçe ve Tankut çifti, Ünal'ın söylediklerinden sonra ne yapacak? Tuğçe, Tankut hakkında Ünal'a neler söyledi? Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.30'da Kanal D'de!

DİSKALİFİYE ŞOKU

Kısmetse Olur’un son bölümlerine damat adaylarından Berker'e gönderilen börek ve notlar damga vurdu. Berker, damat adayları tarafından sorulan sorular karşısında soğuk terler döken; büyük bir yıkım yaşayan Gözde, gözyaşlarına hakim olamadı. Gizemli börek ve notların sahibini 27 Ocak Cuma günü ortaya çıktı. Berker ve eski gelin adayı Serap’ın program dışında görüştüğü öğrenildi. Bugün yayınlanan bölümde ise diskalifiye şoku yaşandı. Evde verilen kararlar, gündemin tamamen değişmesine sebep oldu. Dışarıda başka bir gelin adayıyla görüştüğü öğrenilen Berker, diskalifiye edildi.