İrem Derici'nin yeni albümünün adı "Sabıka Kaydı" olduğu için, Radyo D programcısı Sarı Şeker Sema,İrem Derici'yi polis kıyafetiyle karşıladı. 

İlk başta şaşkınlık yaşayan İrem Derici, "Kurallara uymayan biri gibi dursam da kurallara uyarım ben. Park cezam bile yok. Tek sabıkam aşktan. O kadarı da olsun.Aşkta kendi kurallarımı koyarım ama sonra onlara uymam, deliyim napalım" şeklinde konuştu.

'1 senedir yalnızım'

İrem Derici ilişkilerle ilgili, "Ben de kıskandığım ya da sevmediğim kişileri stalkluyorum. Herkes kabul etsin hepimizin sahte hesapları var. Benim de yakın arkadaşlarımla ortak kullandığım bir sahte hesabım var. Kendi hesabımdan bakmıyorum o hesaptan bakıyorum stalkladıklarıma. Öyle laylaylom ilişkiler istemiyorum. Kıymet görmek, el üstünde tutulmak istiyorum ama bu manevi anlamda tabi. Bizim meslekte ilişki yürütmek zor olsa da imkansız değil yapanlar var. En beğendiğim çift Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ. Allah bozmasın" açıklamasında bulundu.

'Klibin çalıntı dediler'

Klibinin çalıntı olduğu yönünde çıkan haberler hakkında Derici," Bana başka şarkıyla çıksaydın dediler.  Ama bu bir hiciv şarkısıydı, bir duruşu vardı şarkının özellikle bu şarkıyla çıkmak istedim. Beni hastanelere düşüren, sosyal medya yüzünden kapıldığım zayıflama hastalığıydı. Yıkılmadım, ayaktayım, sağlıklıyım mesajını vermek için bu şarkıyla çıktım. Ben özellikle Jennifer Lopez'den, Rita Ora'dan , Dua Lipa'dan bölümler aldım. Bu klipler zaten her yerde var, yeni bir şey keşfetmiş gibi "çalıntı" diyorlar. Şarkı sahtekar hayatları, instagram kızlarını anlatıyor. O yüzden yaklaşık 7 klibin derlemesi oldu" dedi.

'Artık sağlıklıyım'

Sağlığını soran dinleyicilere "Hastaneden çıktıktan sonra bi delirdim çok yedim 75 kiloya çıktım. Şeyda Coşkun'la fazla kilolarımı verdim. Artık sağlıklıyım. Doktorum tahlil yapıp, tüm değerlerin bir bebeğinki kadar sağlıklı, ne yapıyorsan yapmaya devam et dedi. Bana ikinci şans verildi ve artık kendime daha iyi bakıyorum, bilinçliyim. 9 canım vardı, birisi gitti kaldı 8" diye yanıt verdi.