90'ların aranan yüzü, eski manken Esin Moralıoğlu Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Emlak sektöründe çalışan Moralıoğlu kendisiyle ilgili merak edilen sorulara cevap verdi. Peki, Esin Moralıoğlu kimdir? İşte detaylar…

Esin Moralıoğlu, 25 Ağustos 1969 tarihinde Almanya'da doğmuştur. Funda adında kız kardeşi vardır. Esin Moralıoğlu, 1989 yılında İzmir Fuarında Venüs güzeli seçildi. Daha sonra modellik yapmaya başladı. 1990 yılında mankenler kraliçesi seçildi. Esin Moralıoğlu, 1990 yılında yönetmenliğini Melih Gürgen'in üstlendiği, başrolünde Kadir İnanır'ın oynadığı "Tatar Ramazan" adlı dizide Zeynep karakterini canlandırarak sinemaya başladı. Daha sonra Özcan Deniz'le ‘‘Yalan" adlı dizide rol alan manken sonra da ‘‘Üç Yapraklı Yonca" adlı televizyon dizisinde yer aldı. 1996 yılında Show tv'de yapılan bir yarışmayı Savaş Karakaş ile birlikte sundu.

2002 yılında yönetmenliğini Sinan Çetin'in yaptığı "Romantik" adlı filmde Okan Bayülgen, Yasemin Kozanoğlu, Semih Sergen ve Teoman ile birlikte rol aldı.