Sevilen oyuncu Özge Özpirinçci, Instyle Dergisi'nin Haziran sayısına verdiği röportajda, özel hayatıyla ilgili soruya 'Dünyayı aşk kurtaracak. Öncelikle kendimi seviyorum, yaşamayı, değişimi seviyorum' diye yanıt verdi.

"Son zamanlarda üzgün olduğunuza dair birçok haber çıktı. Size birtakım roller biçilmeye çalışıldığı vakit rahatsız oluyor musunuz?" sorusuna ise Özpirinçci: "Uzun bir ilişkinin arkasından bu haberlerin çıkması çok normal ama sonuçta o da şu an çok mutlu, ben de çok mutluyum. Bu konuyla ilgili benim üzgün olduğum düşünülüyor, ben buna üzülüyorum. Şu an yapmam gereken en doğru şeyin sessiz kalmak olduğunu düşünüyorum çünkü söylediğim her şey dönüp dolaşıp bana zarar verecek. Bunlardan dolayı ailemin üzülmesini istemiyorum.

Dedemin kalkıp bana, 'Kızım niye seninle ilgili böyle haberler yapıyorlar?' diye gözlerinin dolması beni rahatsız ediyor. Ağzımdan gık çıksa, 'Onunla ilgili' deniyor.

Sonuçta uzun bir ilişki bitti. Tabii ki üzüldüm. Niye üzülmeyeyim? Ama bu 'Allah’ım ben ne yapacağım, bittim' demek değil. Verilmiş bir karar var ve karşı tarafta da yeni başlamış ve ciddiyete dökülmüş bir ilişki söz konusu. Benim aşka her zaman saygım sonsuz."