Sosyal medya fenomeni ve kafe sahibi Şeyma Subaşı bundan tam 65 gün önce Hürriyet gazetesinde yayınlanan röportajında Ayşe Arman'a böyle söylüyor: Acun bana çok aşık. Çok çok aşık 

İkilinin magazin tabiriyle ‘2018'e damga vuran' boşanmasıyla ilgili çok yazıldı çizildi ama sırf bu sözler bile ilişkide Acun Ilıcalı'nın 'asi' ve 'kafasının dikine giden' Şeyma Subaşı tarafından fazla cepte görüldüğüne işaret ediyor.

Halbuki Şeyma'nın bize sosyal medyadan gösterdiği  'bildiği gibi yaşamak' potasında eriyecek hemen her kalem Acun'un kendi çağı içinde yaptığı ve unuttuğu şeyler. Mesele dünyayı gezmekse mesele acılara tutunarak yaşamaksa Ilıcalı'nın geçmişi böyle hikâyelerle ve kayıplarla dolu.

Bu ilişkinin üçüncü kişiler yüzünden bittiğini düşünenler Şeyma'nın kendinden ve Acun'dan fazla emin halini de hesaba katmalı.

ACUN FİRARDA VE SURVIVOR

İki konuyla ilgili yıllarca televizyonda program yapmış birinin Ilıcalı'nın 'firar' edemeyeceğini ve onsuz yaşayamayacağını düşünmek biraz iyimserlik gibi duruyor.

Malum hayatımızı derinden etkileyen olayları kabullenmemize doğru giden yas sürecinin 5 aşaması var

1. İnkâr

2. Kızgınlık/öfke

3. Pazarlık 

4. Depresyon 

5. Kabullenme

                                    

O Ses Türkiye yayınlarındaki ağzı bir yanda burnu bir yanda haline bakılırsa Acun acısını yaşama konusunda yine elini korkak alıştırmamış. Şu sıralar Miami'de güneşin ve denizin ‘tadını' çıkaran Şeyma Subaşı'nın hiçbir şey olmamış tavırlarından henüz inkar aşamasında olduğu çıkarmak zor değil.

O da bir an evvel yurda dönse ve sert geçecek kış hazırlıklarına başlasa fena olmayacak gibi duruyor. Zira biz her gün hesapladıkça daha az gibi duran 125 bin TL'lik nafakasıyla bir ev geçindirmek ve yeni açılmış bir işletmeyi ayakta tutmak gibi zorlu görevleri var.

Neresinden bakılırsa bakılsın magazin dünyasının rüya çifti için bu sezon 'Survivor' çok daha erken başlayacak.