Ünlü popçu Serdar Ortaç önceki gece Fenerbahçe True Blue adlı mekanda bir konser verdi. Şarkıları dansları ve sahne şovlarıyla dinleyicilerini coşturan Ortaç bir de ilginç açıklamada bulundu: "Yaşım ilerledi ama ruhum genç çünkü 17'lik 'çıtır' bir sevgilim var!"

Ortaç hayranı çıktı
Konserde Ruhat-Güngör Mengi'nin kızları Nazlı da Ortaç'ın yazdığı 'Beni Yazın' adlı şarkıyı seslendirdi. Serdar Ortaç baskılı tişörtüyle sahne alan Nazlı, "Ben de büyük bir Serdar Ortaç hayranıyım ve buradaki bütün kadınların yerine onu öpüyorum" dedi.

Herkes Reina'da gönüller hovarda!
Yunanistan'ın en ünlü sanatçılarından biri olan Antonis Remos, cuma akşamı Reina'da sahne aldı. Remos'u dinlemeye gelenler arasında Semiramis Pekkan-Gulu Lalvani, Irmak Ünal, Ali Ağaoğlu ve eski sevgilisi Sofia, Fenerbahçeli eski futbolcu Van Hooijdonk ve eşi de vardı. Cazla karışık Grek müziği yapan sanatçıya, sahnede Ziynet Sali de eşlik etti. Gecenin sonunda Irmak Ünal, ancak sevgilisi Taner Ergör'e tutunarak yürüyebildi. Sevgilisinin kolundaki Ünal, gece kulübünden araçlarına binerek hızla uzaklaştı.

Kayınpederin geldi, neden ayağa kalkmıyorsun?
Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay ile Enis Şener'in ortağı olduğu 'Latife' isimli mekan, Devlet Bakanı Egemen Bağış ve Mehmet Ali Erbil'in katılımıyla açıldı. Mekana oğlu Ali Sadri ile birlikte gelen Erbil, oğluyla aynı yaşlardaki Kutluaylar'ın kızı İrem'i görünce "Sen nasıl benim gelinim olacaksın? Bak kayınpederin geldi. Hiç ayağa kalkmıyorsun" diyerek espri yaptı.