Bir alışveriş merkezi içerisinde hizmet verecek olan mağaza, ilk güne özel yüzde 50'yi bulan indirimli ürün satışı yapacağını duyurdu.

Günlerdir yapılan duyuruların ardından yüzlerce vatandaş geceden itibaren, sabah saat 06.00'da açılışı yapılacağı belirtilen mağazanın bulunduğu alışveriş merkeziönünde beklemeye başladı. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin önlem aldığı alışveriş merkezi önündeki yüzlerce kişi, saat 06.00 sıralarında açılışın yapılması ile birlikte mağazaya akın etti.

Bir an önce içeri ulaşmak isteyenlerin izdihama yol açtığı mağazaya girmeyi başaranlar, raflarda bulunan indirimli ürünleri kucaklarına ve sepetlerine doldurdu. Yüzde 40 ile 50 oranında değişen indirim uygulanan televizyon ve bilgisayar ürünlerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, "Ürün sayısının az, talebin çok olması izdihama yol açıyor. Ürün çok, süre geniş olsa daha güzel olur" yorumunu yaptı.

Vatandaşların ilk günde yoğun ilgi gösterdiği mağazanın direktörü Faruk Saruhan ise, elektronik ürünlerin satılacağı mağaza ile bölge halkına en iyi hizmeti vermek istediklerini ifade etti.