Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonasına katılmasından dolayı ilk hafta Yıldız Fenerspor ile oynayacağı maçı ertelenen Didim Belediyespor ligin ikinci haftasında evinde oynayacağı Çine Madranspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör İsmail Öztürk antrenman öncesi futbolcularıyla bir görüşme yaparken, ardında futbolcular topla çalışmalara başladı. Yardımcı antrenör nezaretinde çalışmalar sürerken, kalecilerinde ayrı çalıştı.

Didim Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Öztürk 24 kişilik bir ekiple çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyerek, “Takımımızda şu an sakat ve cezalı futbolcu yok. İlk hafta maç yapmadık ama keşke yapsaydık. Maç kondisyonu takım için önemlidir. Önümüzdeki süreçte 7 günde 3 maç yapacağız. Bu anlamda fikstür açısında da ilk 4 hafta zor maçlara çıkacağız çünkü oynayacağımız ekipler ligde kafaya oynayacak takımlar. Bu anlamda çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Öztürk, takımına güvendiğini ve arkasında durulduğu takdirde takıma ilk 3"3 sokabileceğini iddia ederek, “Şu an disiplinli şekilde çalışmalarımız sürüyor. Elimizde iyi bir kadro var ve Başta Belediye Başkanımız olmak üzere herkesin desteği var. Arkamızda olunduğu sürece ben bu takımı 3. lige çıkaracağımı düşünüyorum ve buna da inanıyorum. Taraftarlarımızda bizleri her maçta yalnız bırakmamasını diliyorum” diye konuştu.