Bir fotoğraf çekimi için kamera karşısına geçen Lohan, Madonna oldu.
Şarkıcı Alicia Keys de ABD'nin 44. Cumhurbaşkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama olarak kendini 'first lady'ledi.

Mikrofonu bile onun gibi tutmaya çalışıyor. Giydiği beyaz elbiseyle, kesik parmaklı uzun tül eldiveniyle ve dev takılarıyla Madonna oldu ve geçti kamera karşısına.

Bir dergi çekimi için Madonna'nın 1984 yılında gerçekleşen MTV Video Müzik Ödülleri'ndeki 'Like a Virgin' performansındaki görünümünü birebir canlandırmaya çalışan 22 yaşındaki oyuncu-şarkıcı Lindsay Lohan, çocukluğunda da onun gibi olmak için ne kadar uğraştığını söylüyor.

Amerikan Glamour dergisinin 70. yıl dönümü nedeniyle ABD'nİn ikon kadınları dosyasına pozlar veren Lohan'ı, bir başka ünlü isim izledi. Şarkıcı Alicia Keys de ABD'nin 44. Cumhurbaşkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama olarak kendini 'first lady'ledi.

Obama'nın Beyaz Saray'da kızlarıyla verdiği pozun bir benzerini veren Keys, "Michelle olmak onur verici. O çok çalışkan bir kadın. Pek çok kadın onun hikayesinde kendini bulabilir" açılamasında bulundu.

Çekimlerde yer alan diğer ünlü isimler ise Heroes dizisiyle tanınan Hayden Panettiere ve Ugly Betty'nin ödüllü aktrisi America Ferrera.

GAZETEPORT