Aydınspor Teknik Direktörü Kamber Altıntaş, maça öyle ya da böyle çıkacaklarını açıkladı.


Aydınspor yaşanan maddi sıkıntıların ardından futbolcuların teker teker Aydın"ı terk etmesi sonrası elde kalan lisanslı 9 futbolcular ve alt yapıdan birkaç futbolcu ile hafta sonu oynanacak olan Aliağa Belediyespor maçına hazırlanıyor.
Teknik Direktör Kambar Altıntaş, Aliağa Belediyespor maçına çıkamama gibi bir durum olmadığını, gerekirse 9 kişi ile birlikte çıkacaklarını söyledi.
Altıntaş yaptığı açıklamada şunlara değindi, “Şu anda 9 lisanlı futbolcum kaldı. Maç gününe kadar ne yapacağımız beli değil. Yapılacak olan kongrede netlik kazanacak. Duruma göre hazırlıklarımız var onları devreye sokmaya çalışacağız. Her yönden hazırlıklı olmaya çalışıyoruz. Yönetime kim gelirse gelsin Aydınspor yararına olacak şeyleri sunmaya hazırız. Gelecek yönetimin özgür tercihlerine bırakacağımız tavırlarımızda var. Maç gününe kadar lisans işlemleri için bir tek Cuma günü kalıyor. Bu süreyi de kendimize yetirmeye çalışacağız.ancak şuandaki durum yeterli değil. Aydınspor geçmişine uygun bir pozisyon yok ortada. Bundan en çok rahatsızlık duyan benim. Biran önce yukarıdaki düzenin ve belirsizliğin netleşmesini bekliyorum. Biz teknik açıdan hazırlıklarımızı yaptık. Yönetim belli olduktan sonra endişe duyulmayacak bir konuma geleceğiz inşallah. Maça öyle yada böyle çıkacağız. Gerekirse 9 kişiyle çıkarım ama yinede çıkarım. Ancak böyle bir durumun yaşanacağını sanmıyorum ama eldeki kadroyla çıkmak mecburiyetindeyiz.”