Nazilli Belediye Tiyatro Salonunda düzenlenen Lütfi Selek’e Şükran Gecesi Konserine Kaymakam Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya ve eşi, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir, İlçe Müftüsü H. Hüsnü Sula, eski Belediye Başkanı Esat Ergüler ve eşi, Belediye Daire müdürleri ve çok sayıda Nazillili sanatsever katıldı. 350 kişilik salonda yoğun ilgi nedeniyle merdiven boşluklarına oturulmak zorunda kalındı. Belediye korosu solistlerinin düzenlediği ve Lütfi Selek’in hayatını içeren eserlerden oluşan konserde, 28 yıldır belediye koro şefliği yapan Lütfi Selek’e sağlığında bu konseri görmesi için düzenlendiği belirtildi.
Türk Sanat Müziği topluluğundan solistlerin organize ettiği konserden mutluluk duyduğunu ifade eden Lütfi Selek; “28 yıl önce kurduğumuz bu topluluğun güzellikler içinde büyümesi ve Nazilli halkı tarafından yoğun ilgi görmesi beni ve topluluk üyelerimi mutlu ediyor. Görüldüğü gibi bugün salonumuz dolu hatta ayakta izleyenlerimiz var. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Yaklaşık 400 kişinin katıldığı konser, iki bölüm halinde sunuldu. Lütfi Selek’in hayatından kesitlerin bulunduğu slayt gösterileri ile desteklenen konserde usta Şefin, sevdiği eserler seslendirilirken, Nazilli’nin Müzik duayeni Lütfi Selek’in şefliğinde Ocak 2012’de TSM Kış Konseri yapılacağı belirtildi.
 
2.20111119151236.jpg
3.20111119151258.jpg